Apartman

PRODATO

 

Apartman A1 

- Objekat je dvojni, nalazi se u neposrednoj blizini teniskih terena, na stotinjak  metara od Dunava, u najeksluzivnoj zoni kompleksa SILVER LAKE RESORT. 

- Izgrađen je u okviru naselja CLOSED GATE COMMUNITY u okviru kog je predviđena prijavnica sa zajedničkim obezbeđenjem, održavanjem i sl. Jedna polovina objekta (apartman A2) je već prodata, druga je u ponudi (apartman A1), ukupne neto površine od 162m2 od čega je 95m2 zatvorenog prostora u dve etaže (prizemlje i potkrovlje), a oko 67m2 je pokrivenog trema u prizemlju.
- U prilogu je crtež prizemlja i potkrovlja sa detaljnom specifikacijom prostorija sa površinama. Dvorište se sastoji od okućnice površine 5,47a ograđeno i ozelenjeno sa jednim uređenim parking mestom od kamenih ploča.
- Kuća je useljiva većim delom opremljena nameštajem sa potpuno funkcionalno opremljenom kuhinjom (GORENJE ugradna tehnika) i dva kupatila (jedno u prizemlju sa izdvojenim WC-om i drugo u potkrovlju). Objekat je priključen na struju, vodu, kanalizaciju, kablovsku TV i internet.
- Objekat je u prizemlju opremljen kaminom, u spavaćim sobama postoji mogućnost ugradnje norveških radijatora koji su dovoljni za zagrevanje a ujedno i jako ekonomični. Objekat je opremljen klima uređajem, jako dobro izolovan, sendvič zid od giter bloka sa 15cm termoizolacije i završnom obradom delom od kamena (belovodski peščar) a delom od drveta. Ulazna vrata su od hrastovog drveta, ostala spoljna stolarija je od petokomornih PVC profila u drvo dekoru zlatnog hrasta. Unutrašnja stolarija je od furniranog medijapana. Unutrašnje stepenište takođe od hrastovog drveta. Podovi su u spavaćim sobama od kvalitetnog uvoznog gotovog parketa, pod dnevnog boravka je kombinacija kvalitetne uvozne keramike i gotovog uljenog parketa.

- Keramika je delom domaća, delom uvozna, sanitarije uvozne (HATRIA, IDEAL STANDARD, KOLPA SAN), sanitarna armatura (GROHE).

- Cena kuće sa okućnicom je 120.000,00EUR (sa uključenim PDV), nema dodatnih troškova prenosa izuzev overe ugovora u sudu što pada na teret kupca. Objekat je uknjižen sa razdvojenim funkcionalnim celinama (APARTMAN A1 i A2), tako da je prenos i uknjižba kupca moguć odmah nakon overe ugovora.

PRIZEMLJE A1
zatvoren prostor 54.09
otvoren prostor 66.90
UKUPNO 120.99
POTKROVLJE  
zatvoren prostor 41.10
UKUPNO ZATVORENO 95.19
UKUPNO OTVORENO 66.90
UKUPNO NETO 162.09